Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Vad är det värt att luncha med investeringsgurun Warren Buffett? 2,68 miljoner dollar, eller drygt 23 miljoner kronor, enligt den anonyma person som vann budgivningen på eBay. Det rapporterar Bloomberg News.

Med sig på middagen som kommer att intas på Smith & Wollensky steakhouse i New York får han ta med sig sju personer, enligt nyhetsbyrån.

Den höga summan var dock lägre än det högsta budet i förra årets auktion som slutade på 3,46 miljoner dollar, eller drygt 30 miljoner kronor i dagens växlingskurs.

Pengarna går till välgörande ändamål, närmare bestämt till Glide, baserade i San Francisco. De serverar bland annat mat till hemlösa, driver ett stödcenter för våldsutsatta kvinnor och erbjuder behandlingar för drogmissbrukare.

Se inslag från Berkshire Hathaways bolagsstämma i spelaren ovan.

Finwire/EFN

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.