Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Med start 1 juli drar EFN:s sommarsäsong igång.

Varje vardag ser du två nyhetssändningar och en börsuppdatering. Då drar dessutom börsbolagens rapportperiod igång. Vi kommer att göra mängder av vd-intervjuer för att ta tempen på bolagen och konjunkturen. Hör gärna av dig med vem du vill se i rutan!

Vi kommer dessutom bevaka näringslivet under politikerveckan i Almedalen. Med åren har veckan kommit att bli en träffpunkt inte bara för politiken utan även för näringslivet. Genom EFN träffar du dem.

I mitten av juli är EFN på plats vid Kapitalmarknadsdagarna i Båstad, också kallat fastighetsveckan. Du som följde EFN:s rapportering förra året fick se en lång rad intervjuer med spännande fastighetsbolag.  Vi kommer inte att göra dig besviken i år heller!

Det finns med andra ord massor av spännande att se fram emot på EFN i sommar. Våra program Börslunch, Makroveckan, EFN Råvaror och Politik med Silberstein ser du igen från mitten av augusti. Till dess önskar vi på EFN en riktigt skön sommar. Om du får tråkigt i hängmattan har vi ett par tips längre ner.

 

Trevlig sommar!

 

EFN Förklarar – Vårt uppskattade finanslexikon. Orden du aldrig vågat fråga vad de betyder.

Ägarna & Åsberg – I 20 avsnitt har Jon Åsberg gett sin analys av spelet bakom kulisserna i Sveriges viktigaste bolag.

Yanis Varoufakis – Greklands kontroversielle före detta finansminster ger sin bild av Greklandskrisen.

Steve Eisman – Mannen som förutsåg finanskrisen och porträtterades i The Big Short.

Allt detta och mycket mer hittar du på EFN.se i sommar. Alltid aktuellt, kunskapsspäckat och reklamfritt.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.