Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Rättegångarna mot de misstänkta i Libor-skandalen rullar vidare. Just nu är det två tidigare brittiska anställda på holländska Rabobank som står inför rätta i New York.

Anthony Allen, tidigare anställd på Rabobank inLondon som global head of liquidity and finance, på väg till domstolen på Manhattan. (AP Photo/Mark Lennihan)

Anthony Allen, tidigare anställd på Rabobank i London som global head of liquidity and finance, på väg till domstolen på Manhattan.
(AP Photo/Mark Lennihan)

 

Det hela handlar om hur anställda på en lång rad internationella banker manipulerade Libor-räntan (London Interbank Offered Rate) vilken styrde mängder med andra räntor och finansiella instrument.

 (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Tom Hayes anländer till Southwark Crown Court i London, den 27 juli i år.
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

 

Nästa år släpps boken ”The Fix: How Bankers Lied, Cheated and Colluded to Rig the World´s Most Important Number.”

En av huvudpersonerna i boken – och i Liborskandalen – är Tom Hayes, vid den tiden handlare på schweiziska storbanken UBS. Redan nu kan man läsa ett fantastiskt avsnitt om honom från den kommande boken här i länken.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.