Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

JP Morgans vd Jamie Dimon sade under tisdagen att banken förmodligen skulle använda Frankfurt som legal hemvist för deras europeiska verksamhet efter en Brexit, men tjänster kan komma att placeras på andra ställen. Det rapporterar Reuters.

”Vi kommer förmodligen använda Frankfurt-banken, då vi kommer att ha licenser där”, sade Dimon under en bankkonferens i Paris. ”
Men de anställda kan vara i Paris, Nederländerna eller Madrid… Vi har inte bestämt oss ännu, vi är här (presskonferensen) för att tala med folk.”

Även HSBC har kommit med kommenterat Brexit under dagen

HSBC bekräftar att man flyttar 1 000 jobb till Paris som en del av sina brexit-planer. Det uppgav bolagets vd Stuart Gulliver, enligt CNBC.

Stuart Gulliver tillade dock att planen gäller för en hård Brexit vilket man inom storbanken räknar med. Blir det däremot en mjuk Brexit behöver det inte nödvändigtvis innebära flytt av 1 000 jobb ut ur Storbritannien, enligt bankchefen.

Finwire/EFN

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.