Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Det är med stolthet och glädje jag kan berätta att EFN fått en ny medarbetare: ekonomijournalisten Johan Schück, tidigare mångårig skribent på Dagens Nyheter. Hans första kommentar i EFN handlade om den pågående regeringsbildningen.

Se Johan Schück s EFN-debut här: ”Risk att man redan nu vill för mycket”

EFN är redan starkt på börs, bostad, sparande och regionalt näringsliv. Med Johan Schück förstärker vi redaktionen med närmast oslagbar erfarenhet.

Johan Schück har en glasklar blick för ekonomins betydelse och påverkan på samhälle och näringsliv; regionalt, nationellt och globalt. En stadig fyr att hålla sig till i en stormig tid.

Johan Schück kompletterar vårt kunniga gäng journalister, kommentatorer och experter perfekt. Han kommer att synas i olika produktioner under våren, alltid med syftet att fördjupa och sätta in skeenden i ett sammanhang.

Johan har också startat en blogg, där han löpande kommenterar utvecklingen i olika ekonomiska frågor. Hans senaste inlägg handlar också om den aktuella politiken ur ett ekonomiperspektiv: ”Regeringens framtid: vi lär få vänta på besked”. Mycket läsvärt.

Har du någon fråga du skulle vilja att Johan Schück svarar på? Ett förslag på ämne han borde ta upp? Mejla mig gärna!

Anna Fagerström

Ansvarig utgivare

anna.fagerstrom@efn.se

 

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.