Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Nasdaq Stockholm har i samråd med Finansinspektionen beslutat att handeln med fastighetsbolaget Hufvudstadens C-aktie ska återupptas. Handeln återupptas i morgon den 29 augusti klockan 09.00 enligt sedvanligt öppningsförfarande. Det framgår av ett börsmeddelande.

Nasdaq Stockholm kommer att hålla kursutvecklingen och handeln i Hufvudstadens C-aktie under noggrann bevakning och kan komma att fatta ytterligare beslut om ingripanden i handeln med aktien, för att upprätthålla en ordnad handel.

Nasdaq Stockholm uppmanar handelsmedlemmar och deltagare i handeln att vidta erforderliga åtgärder för att å sin sida verka för en ordnad handel och förhindra medverkan i handel som kan utgöra regelöverträdelser.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.