Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Några (enligt mig) relevanta frågor om EFN:s inslag och program från den senaste tiden: Var det…

…det bästa #Uppesittarkväll hittills som sändes i måndags?

…veckans mest inspirerade Börslunch – om bettingbolag – med programledarna Matilda Karlsson och Gabriel Mellqvist i förrgår?

…den mest underhållande och samtidigt upplysande EFN Londonpodden om galet rika asiater förra helgen?

…det bäst uttalade bolagsnamnet ever i fredagsmorgonens Börsfrukost (Matildas perfekta uttal av ”Boeing”)?

…det tidigaste igångdragandet av ett jobb när EFN:s regionreporter i sydöstra Sverige Jonas Harrysson kraftsamlade kring Saabs nya stororder i natt klockan ett?

Och kan en intervju bli mer vältajmad än Albin Kjellbergs med Yggdrasils finanschef i går? (Finwire skrev telegram och länkade till oss, kul!)

Hur som helst: Det är helt uppenbart. Vi på EFN fortsätter att leverera inslag efter inslag, podd efter podd, program efter program, sprängfyllda med högkvalitativ ekonomisk journalistik. Dag efter dag, vecka efter vecka.

Och vi gör det på vårt eget sätt. Vi gör inte ”allt” – vi väljer ut det vi tycker är viktigast och borrar djupare i det. Vi är det enda ekonomimediet som skildrar ekonomi även regionalt och lokalt över hela landet. Vi ägnar oss inte åt ”klickjournalistik” – vi vill inte skapa besvikelser, utan aha-upplevelser och sammanhang.

* * *

Här är ytterligare ett par spännande och viktiga saker som hänt och händer på och kring EFN just nu:

EFN SÄNDER FRÅN USA. Mellanårsvalet i USA närmar sig och är hetare än kanske någon kunnat föreställa sig. EFN kommer att rapportera live från Nasdaq i New York, självklart med tonvikten på ekonomi och marknad.

RUTINERAD FÖRSTÄRKNING. EFN har fått förstärkning av ytterst rutinerade ekonomijournalisten Nina von Koch, tidigare Di, Realtid och Affärsvärlden. Till att börja med ska hon sätta sig in i arbetet med Börslunch.

HÅLLBAR SATSNING. EFN vill hjälpa kapitalet att hitta rätt och ökar därför nu bevakningen av ämnet hållbarhet. I onsdags sände vi ett Börslunch special med hållbara bolag i fokus: Tre hållbarhetsvinnare. Den som med sina investeringar vill medverka till en hållbar värld kan också få inspiration och kunskap via till exempel dessa inslag här på EFN:

* * *

Få koll på ekonomi genom att följa EFN i sociala medier, till exempel på Facebook, Twitter, Instagram, Youtube och Linkedin.

Ett annat superbra sätt att hänga med är att prenumerera på vårt utmärkta nyhetsbrev.

Trevlig helg!

Anna Fagerström

Ansvarig utgivare EFN

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.