Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

EFN är inne i en expansiv fas. Användandet ökar kraftigt. På alla våra plattformar och i alla våra kanaler.

Kanske beror det på att EFN satsar på insikt och fördjupning, när många andra bara tror på snabbhet och sensation. Förvisso kan EFN vara nyheter, men det som gör oss unika ur ett digitalt perspektiv är att det är våra ”long storys” som delas mest.

Det kan vara en intervju med vänsterns nya gullgosse, Owen Jones. Eller ett program om småspararnas egna lilla börsraket, Fingerprint. Eller en djupdykning i statens trassliga infrastrukturinvesteringar.

Men därmed inte sagt att snabbhet inte är viktigt ibland. Varje vardagsmorgon ger vi dig en uppdaterad rapport inför börsöppningen.
Andra nyheter på EFN är att Maria Borelius och Katrine Marcal börjar podda. Från ett av världens finansiella nav, London.

I podden med Maria & Katrine tas de stora ekonomifrågorna upp, från Borelius högerperspektiv och Katrines vänsterperspektiv, från Borelius Chelsea-perspektiv och Marcals Islington-perspektiv. I premiäravsnittet, som du hör i veckan, handlar det om Gud & Mammon.

För att vara där det händer kommer EFN snart också vara på plats i Mittens rike. Och i New York. Mer om detta senare i veckan.

EFN ska kort sagt vara kanalen som ger dig de ekonomiska sammanhangen som du inte visste fanns.

Följ också vår blogg. Nytt i den från och med denna vecka är att vi berättar om redaktionens fokus de kommande dagarna.

Apropå Bloggen. Har du gedigna synpunkter och kommentarer om EFN eller något annat, publicerar vi dem gärna på vår blogg.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.