Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Spelbettingbolaget Betssons vd Ulrik Bengtsson slutar på företaget omedelbart, framgår av ett pressmeddelande.

Styrelsen och vd Ulrik Bengtsson har kommit överens om att Ulrik Bengtsson lämnar posten som vd och koncernchef i Betsson. Ulrik Bengtsson har valt att lämna sin anställning omedelbart.

Styrelsen har beslutat att utse Pontus Lindwall till vd i Betsson tills en ny vd rekryterats. Pontus Lindwalls roll som styrelseordförande tas i samband med att han tillträder som vd och koncernchef tills vidare över av nuvarande styrelseledamoten Patrick Svensk.

”Ulrik Bengtsson har gjort goda insatser för Betsson under de fem år han har varit anställd i koncernen. Han har tydliggjort strategin och genomdrivit betydelsefulla produktlanseringar. På mina egna och styrelsens vägnar vill jag tacka Ulrik för hans arbete”, kommenterar Pontus Lindwall, styrelseordförande i Betsson.

Styrelsen har inlett processen att rekrytera en ny ordinarie vd för Betsson. Jesper Svensson, kommersiell chef på dotterbolaget BML Group, har utsetts till tillförordnad vd i Betssons speldrivande dotterbolag på Malta.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.