Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Spelutgivaren Paradox rusar med runt 20 procent efter morgonens starka delårsrapport och aktien gör nu flera av de andra i sektorn sällskap med ett nytt kursrekord.

Paradox ökade omsättningen med 120 procent i det första kvartalet till 267 miljoner kronor medan rörelseresultatet steg till 140,5 miljoner kronor, upp från 38 miljoner förra året. Med det överträffade bolaget analytikernas förväntningar rejält och aktien handlas upp med 20 procent till 165,20 kronor senast betalt.

Paradox-chefen Fredrik Wester beskrev i rapporten att första kvartalet varit riktigt bra och att man är väldigt nöjda med releasen av Surviving Mars som har nått upp till de mål och förväntningar som bolaget satt upp.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.