Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Toys R Us förre vd Jerry Storch jobbar med investerare på att köpa upp den konkursade leksakskedjan i USA. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor.

Deltagande i diskussionerna uppges vara bland annat Fairfax Financial Holdings, investeringsföretaget som redan plockat upp den kanadensiska rörelsen för Toys R Us.

Nästa månad ska en auktionsrunda för Toys R Us hållas och det återstår att se om Jerry Storch lyckas få ett konsortiumbud på plats.

Värt att tillägga är att auktionen endast kommer att avse varumärket och de övriga immateriella tillgångarna. De materiella tillgångarna i form av butiker säljs under en separat process.

Enligt källorna bedöms en comeback för Toys R Us vara utom räckhåll med tanke på hur mycket kedjan fallit ihop. Dessutom oroas man över att det kan bli svårt att dra igång verksamheten i tid inför den viktiga julsäsongen, skriver nyhetsbyrån.

Jerry Storch var vd för Toys R Us mellan 2006 och 2013.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.