Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

En specialkommitté inom Teslas styrelse har anställt PR-firman Joele Frank för att hjälpa till att reparera företagets image. Det uppger Charles Gasparino på Fox Business via ett inlägg på Twitter.

Uppgifterna kommer efter att specialkommittén etablerats förra veckan för att utvärdera en privatisering av Tesla.

Just denna process har skadat företaget mycket på börsen efter att vd Elon Musk i sitt Twitter-inlägg skrivit att finansieringen för ett utköp var säkrat. Efteråt har detta visat sig inte alls stämma och Teslas styrelse har bland annat uppmanat Musk att sluta använda Twitter, särskilt eftersom man själva togs på sängen av hans uttalande, skriver Business Insider.

Affärssajten har lyckats komma i kontakt med Joele Frank som bekräftar Fox-uppgifterna men tillägger att uppdraget inte handlar om ett återställande av Teslas image.

Tesla har avböjt att ge kommentar till Business Insider.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.