Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Ljudboksspecialisten Storytel lanseras under dagen i Spanien. Det framgår av ett pressmeddelande.

Priset kommer att bli 9,99 euro per månad för en obegränsad tillgång till drygt 500 spanska och 35 000 engelska ljudböcker. Vid årets slut räknar man med att ha cirka 1000 spanska titlar. Den spanska Storytel-appen finns tillgänglig för nedladdning på Google Play och App Store.

– Vi ser fram emot att bygga upp den spanska ljudboksmarknaden. Marknaden är idag relativt liten, men har en enorm potential med 45 miljoner människor i Spanien och 550 miljoner spansktalande människor världen över, säger Jonas Tellander, vd för Storytel.

Under 2018 kommer Storytels spanska katalog utökas med hundratals titlar i olika genrer, därav de första Storytel Original-serierna skräddarsydda för den spanska marknaden. Storytel Original är episodbaserade berättelser skrivna direkt för ljud, med inspiration från 1800-talets följetänger i dagstidningar samt TV-serier från Netflix och HBO.

Lanseringen av Storytel i Spanien innebär att Storytel-tjänsten nu finns på totalt åtta marknader.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.