Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Elon Musks rymdföretag SpaceX är på gång med en nyemission på 3 miljoner aktier som innebär att företaget kan ta in upp emot 507 miljoner dollar. Det visar dokument som lämnats in, skriver Techcrunch.

Tidigare har sajten skrivit att SpaceX planerat att ta in cirka 500 miljoner dollar i en finansieringsrunda ledd av Fidelity.

Värderingen på SpaceX väntas i samband med det bli runt 23,7 miljarder dollar. Reuters nämner dock en siffra på runt 26 miljarder dollar.

I mars gav FCC ett godkännande som innebär att SpaceX kan skjuta upp hundratals satelliter för att erbjuda bredband från en låg omloppsbana. Rakettillverkaren har även planer på bemannade resor till planeten Mars framöver.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.