Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Amerikanska Sonos, känt för sina trådlösa musiksystem, kan ha planer på en börsnotering. Det indikeras av flera upplagda jobbannonser där personer med erfarenhet från börsnoterade företag eftersöks, skriver Business Insider.

Enligt annonserna är bolaget på jakt efter personer med erfarenhet inom legala och finansrelaterade roller.

I en av annonserna framgår det även att Sonos förbereder sin finansiella rapportering i enlighet med kraven för listade företag.

Sonos vill också ta in en controller, vilket är en nyskapad roll inom företaget. I annonsen för den tjänsten är ett kriterium att personen ska ha erfarenhet som controller eller biträdande controller på ett börsnoterat företag.

Vidare bland de andra annonserna står det att bolaget är på jakt efter en ny chefsjurist. Det samma gäller för personer som jobbat på de fyra stora revisionsföretagen och där verifierat bokföringen åt börsnoterade företag. De fyra stora är Deloitte, KPMG, PwC och EY.

Från Sonos håll ville man inte kommentera annonserna utan sade att man gillar var man har verksamheten idag och att en börsnotering är något som alla teknikföretag tänker på.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.