Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Snapchat tappade rejält på börsen under torsdagen efter att ha utstått en massiv kritik från popstjärnan Rihanna, skriver Reuters.

Rihannas frustration kom efter att Snap lagt upp en reklam för ett onlinespel. I reklamen för spelet vars namn är ”Would You Rather!”, hade hennes och tidigare pojkvännen Chris Browns bilder lagts upp.

Baserat på spelets titel löd alltså den ”skämtsamma” frågan om man hellre skulle slå Chris Brown eller örfila Rihanna.

Det hela anspelade på en händelse för snart tio år sedan när Rihanna blev offer för Chris Browns våld. För henne var reklamen alltså allt annat än rolig.

”Jag skulle gärna kalla det okunnighet men jag vet att ni är inte så dumma! Ni spenderade pengar på att animera någonting som avsiktligt skulle skambelägga våld i nära relationer och göra ett skämt av det…Skäms.”, skrev hon på Instagram.

Snap har bett om ursäkt och tog snabbt ned reklamen. På börsen tappade aktien dock 3,6 procent efter att Rihanna uppmanat fansen att radera sina Snapchat-konton.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.