Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Danska smyckesjätten meddelar nu att Anders Colding Friis får sparken som vd efter att bolaget i måndags vinstvarnat för 2018. Han avgår per den 31 augusti och bolaget kommer från den 1 september att styras av finanschefen Anders Boyer och Jeremy Schwartz som rekryterats som operativ chef.

Jeremy Schwartz har tidigare varit vd för The Body Shop och har haft ett flertal andra seniora tjänster inom multinationella företag.

”I avvaktan på att en ny vd utnämns är jag glad att vi har Anders Boyer och Jeremy Schwartz ombord för att ta ledningen”, säger styrelseordförande Peder Tuborgh i ett pressmeddelande.

Pandora meddelar vidare att styrelsen framöver ska stärkas med personer som har erfarenhet inom konsument- och detaljhandelsverksamheter.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.