Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Byggbolaget Skanska och OM-SE har tecknat avtal om att utöka ett existerande avtal om att bygga kontors- och bostadsprojektet Fifth + Broadway i Nashville i USA. Utökningen av det existerande kontraktet är värt 163 miljoner dollar, motsvarande 1,3 miljarder kronor, vilket inkluderas i orderbokningen för USA i första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

Projektet Fifth + Broadway, som beräknas kosta 3 miljarder kronor att bygga, kommer att ersätta Nashville Convention Center. Projektet omfattar 23 000 kvadratmeter butiksyta, restauranger och underhållning, har bland annat hyrt ut yta till H&M och National Museum of African American Music. Det kommer även att byggas ett torn med 38 000 kvadratmeter kontorsyta och ett torn med 380 lägenheter. Projektet omfattar även flera parkeringsgarage och renovering av existerande konferenscenter. Byggnationen påbörjades 2017 och beräknas vara slutfört i mars 2020.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.