Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Den saudiska prinsen Al-Waleed Talal investerar 250 miljoner dollar i Snap, motsvarande en aktiepost om 2,3 procent. Det rapporterar Techcrunch.

Investeringen reflekterar ett totalt marknadsvärde på 10,8 miljarder dollar på företaget, en betydande rabatt mot marknadsvärdet på börsen om 17 miljarder dollar.

Aktien steg 11 procent inledningsvis på sin kvartalsrapport, men sjönk tillbaka senare under efterhandeln efter att marknaden lagt mer fokus på antalet aktiva användare som sjönk på kvartalsbasis samt den saudiska investeringen.

Pengarna från investeringen väntas ge Snap andrum och mer tid att stabilisera verksamheten.

Al-Waleed Talal har tidigare investerat i Lyft och Twitter, och har nyligen investerat i den europeiska musikstreamingtjänsten Deezer.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.