Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

De svenska restaurangernas försäljningsvolym ökade med 4,6 procent under januari 2017 jämfört med samma månad föregående år, enligt statistik från SCB.

Högst utfall hade lunch- och kvällsrestauranger (8,7 procent), trafiknära restauranger (6,6 procent) samt kafeér och konditorier (4,6 procent). Svagast utveckling hade hotellens restaurangförsäljning (-4,9 procent).

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.