Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Postnord vill bli en digital brevlåda och har lämnat in en ansökan till Skatteverket, enligt ett pressmeddelande.

I samband med ansökan uppger Postnord att man också planerar att under hösten rulla ut en ny app. Denna ska enligt bolaget erbjuda mer än en digital version av en vanlig brevlåda.

”Postnord är den största distributören av brev och paket i Norden. Som ett komplement till kärnaffären och för att verkligen underlätta vardagen för mottagarna skapar vi nu en digital miljö där man kan hantera sina digitala brev men också all kommunikation som har med e-handel att göra så som kvitton, rabatter och fakturor”, säger Charlotte Svensson, chef för affärsområdet Communication Services.

Postnord betonar att man med den digitala brevlådan säkerställer att det digitala erbjudandet är konkurrenskraftigt samtidigt som man med det fysiska brevet säkerställer att det fysiska erbjudandet fortsatt är uppskattat av många.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.