Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Paradox Interactive meddelar under morgonen att bolaget tänker utse den nuvarande styrelseledamoten Ebba Ljungerud till ny vd med start i augusti i år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den nuvarande vd:n Fredrik Wester kliver in i en ny roll som arbetande styrelseordförande och kommer att arbeta med bolaget på heltid.

Ebba Ljungerud har arbetat som styrelseledamot i Paradox sedan fyra år tillbaka samt är Chief Commercial Officer på Kindred Group.

Förändringarna görs för att bättre kunna ta tillvara på Paradox tillväxtmöjligheter och samtidigt stärka stödet till den existerande verksamheten, uppger bolaget i pressmeddelandet.

Samtliga huvudägare uppges vara överens kring vd-bytet.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.