Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Ortivus styrelse har vid ett möte på måndagen beslutat att omgående entlediga bolagets vd Staffan Eriksson. Samtidigt utsågs bolagets ekonomichef Lars Höst till tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande.

”Staffan Eriksson har på ett på många sätt förtjänstfullt sätt lett Ortivus under knappt två års tid. Styrelsen ser emellertid att Ortivus under de kommande åren behöver en annan typ av profil för att stärka sin verksamhet och position på marknaden”, motiverar styrelsen.

”Jag vill i sammanhanget betona att vi har haft ett gott samarbete med Staffan Eriksson under hans tid som verkställande direktör”, säger styrelseordförande Nils Bernhard i en kommentar till beskedet.

Styrelsen kommer omgående att inleda en rekryteringsprocess och fram till dess att ny vd är på plats kommer Lars Höst att leda verksamheten som tillförordnad vd och tillika ekonomichef.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.