Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Öljätten Anheuser-Busch InBev har lagt en order på 800 lastbilar från Tesla-konkurrenten Nikola Motor, rapporterar CNN Tech.

Nikola Motors lastbilar körs på vätgas och beställningen kommer efter att Anheuser-Busch förra året gjort en liknande med Tesla för 40 av dess eldrivna Semi-lastbilar.

Samtidigt är Nikola och Tesla i luven på varandra. Det första bolaget har stämt Tesla för designstöld och tidigare uppmanat bolaget att inte lansera Semi innan tvisten lösts. Tesla ignorerade dock detta och Semi blev presenterad för världen i november förra året. Tesla har förnekat anklagelserna från Nikola.

Anheuser-Busch är ett företag som inte räds nya transportlösningar för sitt öl. Bolaget var det första att använda järnvägsvagnar med kylskåp ombord för öltransporten på 1870-talet. Nyligen lät man stora mängder av öl bli levererade med användning av en självkörande lastbil.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.