Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

USA:s tidigare president Barack Obama är i långt gångna samtal med Netflix om att göra ett eget program, skriver The New York Times med hänvisning till källor.

Det handlar om exklusivt innehåll som Barack tillsammans med sin fru Michelle skulle göra åt streamingtjänsten. Exakt vad avsnitten kommer att handla om framgår inte men enligt uppgift har paret fört diskussioner om att skapa inspirerande berättelser.

Samtidigt står det klart att Barack Obama inte har något intresse av att lägga en del av energin i innehållet på Trump eller hans konservativa kritiker, sade insynspersonerna.

Netflix har idag 118 miljoner abonnenter medan Barack Obama har 101 miljoner följare på Twitter och 55 miljoner som gillar hans sida på Facebook.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.