Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Norwegian har tecknat nytt avtal med svenska staten som innebär att flygbolaget kommer att fortsätta flyga statligt anställda på utrikes resor inom Europa och till USA. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det är den statliga förvaltningsmyndigheten Kammarkollegiet som har gjort upphandlingen och avtalet gäller framför allt statliga myndigheter under regeringen, men även andra statligt upphandlade myndigheter.

Det förlängda avtalet gäller till och med sista september 2019 och gäller utrikes resor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till destinationer inom Europa och till USA. Totalt kommer Norwegian att flyga statligt anställda på över 50 linjer.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.