Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Nordea meddelar att Anna Storåkers, chef för Personal Banking och landschef i Sverige, beslutat sig för att lämna banken efter tio år. Nordea inleder direkt en process för att hitta en efterträdare tills Anna Storåkers lämnar den 1 september.

– Efter många fantastiska år på Nordea, och i mitten av min karriär, har jag bestämt mig för att tänka över nästa fas i min karriär. Det här är ett personligt beslut. Jag kommer att stanna i Nordea under de kommande månaderna för att säkra en smidig övergång, säger Anna Storåkers i ett pressmeddelande.

Hon kommer framöver att fortsätta med ett eller flera av de styrelseuppdrag hon idag har i Nordea, däribland Nordea Life Holding.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.