Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Snapchats moderbolag Snap är inte längre lika intressant som investering bland millennials, visar data från nätmäklaren Robinhood.

Snap-aktien var under förra veckan den mest sålda bland de 100 mest ägda aktierna, visar datan.

Totalt stängdes 1 883 positioner och som följd har Snap fallit från en tolfte till en trettonde plats över de mest ägda aktierna.

Därmed har bolaget också fått en negativ trend i ägandet efter att under de senaste månaderna stadigt klättrat från en 18:e till en tolfte plats.

Anledningen till det minskade aktieägandet kommer från en nedgång i aktien på mer än 17 procent. Den beror på en omdesign av Snapchat som inte föll ut väl med användarna och gjorde att ankomsten av nya användare hamnade i underkant.

Bolaget har under den senaste månaden kommit att stabilisera sig men de yngre aktieägarna håller alltså på att överge aktien i allt större utsträckning.

Snap är ned 11,8 procent i år.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.