Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Spelbettingbolaget Leo Vegas har nu lämnat in sin licensansökan för casino och sportspel inför att Sverige vid årsskiftet blir en reglerad marknad.

”Vi anser oss ha stora möjligheter att fortsätta ta marknadsandelar på den svenska marknaden. LeoVegas är ett bolag som opererar på flera reglerade marknader och har därmed de rätta verktygen och kunskapen för att skapa en hållbar och stark tillväxt”, säger vd Gustaf Hagman i ett pressmeddelande.

Leo Vegas beskriver att ansökan ligger i linje med bolagets expansionsstrategi och är ett av stegen för att nå de finansiella målen år 2020 om minst 600 miljoner euro i intäkter och minst 100 miljoner euro i ebitda-resultat.

Reglerade marknader stod för 39 procent av Leo Vegas spelintäkter netto i andra kvartalet.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.