Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Kina utökar undersökning kring vaccinskandalen Changsheng Bio-technology och utlovar tuffa straff. Det rapporterar Reuters.

Från myndighetshåll presenterar man under dagen detaljer kring att utöka undersökningen till en annan firma som uppges ha tillverkat ineffektiva vaccin. Det sker mot bakgrund av att man arresterat 18 personer hos Changsheng som har förfalskat data och sålt ineffektiva vaccin.

Under gårdagen uppgav en kinesisk toppolitiker att företag och individer som medverkat ska straffas hårt och bannlysas från läkemedelsindustrin på livstid.

Man har även aviserat ytterligare utredningar kring Changsheng, och det statliga rådet i landet har för avsikt att etablera en långsiktig mekanism som säkerställer användarsäkerheten.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.