Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Streamingföretaget Netflix presenterade igår kväll en rapport där ett starkt inflöde av nya prenumeranter stack ut. Bland siffrorna märktes även att Netflix tog en nedskrivning på 39 miljoner dollar relaterat till innehåll som bolaget inte gått vidare med.

Vid telefonkonferensen framkom senare att det var kopplat till projekt som stoppats på grund av sexuella trakasserier, skriver Variety. Enligt uppgifter till Reuters så gäller det de projekt som Kevin Spacey var involverad i.

Netflix bröt samarbetet med Kevin Spacey efter att det framkommit ett stort antal anklagelser om sexuella trakasserier som den hyllade skådespelaren ska ha utsatt kollegor för under många år. Händelserna fick Netflix att skriva ut Spacey från populära dramaserien House of Cards och produktionen stoppades i november.

Netflix och Kevin Spacey samarbetade även kring andra projekt som också stoppades.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.