Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Jeff Bezos rymdbolag Blue Origin siktar på att skicka iväg människor till rymden nästa år, enligt säkerhetschefen Jeff Ashby. Det skriver The Daily Mail.

Blue Origins planer följer upp förra veckans framgångsrika flygning med den kapsel som människor är tänkta att färdas i till rymden.

Jeff Bezos, som är grundare till Amazon och numera världens rikaste person, är dock inte den enda superentreprenören med planer för rymden.

Richard Branson på Virgin har sagt att han personligen ska upp till rymden med hjälp av det egna rymdbolaget Virgin Galactic om sex månader.

Elon Musks SpaceX har kanske de största förväntningarna på sig då de planerar att skicka iväg de första astronauterna till den internationella rymdstationen, ISS, nästa år. Längre fram finns planer på att skicka bemannade raketer till Mars.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.