Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

MTG har utsett Filippa Wallestam till ny vd för den svenska verksamheten med tillträde den 1 april. Hon har arbetat inom bolaget sedan 2014 i olika roller och nu senast som operativ chef för den nordiska verksamheten. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Filippa har i rollen som operativ chef varit instrumentell i framgången för MTG i Norden där hon varit del av vår nordiska ledningsgrupp. Hon har en mycket hög strategisk förmåga och kan vår affär på sina fem fingrar. Filippa är därmed helt rätt person att fortsätta utveckla MTG Sverige när bolaget nu fortsätter sin resa inom nya Nordic Entertainment Group”, säger Anders Jensen som är vd för MTG Nordic Entertainment.

MTG meddelade nyligen att koncernen ska delas upp i två bolag. MTG kommer då att bestå av verksamheterna inom e-sport, onlinespel och digitalt videoinnehåll. Avknoppade Nordic Entertainment Group kommer att bestå av framför allt tv-verksamheterna i Norden.

I sin roll som vd för MTG Sverige kommer Filippa Wallestam att ansvara för kanaler som TV3, TV6, TV8, TV10 samt Viasat, Viafree och radioverksamheten i Sverige.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.