Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Klädkedjan Kappahl utser Elisabeth Peregi till ny vd. Hon tillträder sin nya tjänst under våren 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag är mycket nöjd med att välkomna Elisabeth Peregi till Kappahl. Med sin breda kompetens och branscherfarenhet har hon det som krävs för att framgångsrikt leda Kappahl genom den snabba utvecklingen i vår bransch, säger Kappahls styrelseordförande Anders Bülow.

Elisabeth Peregi har arbetat 19 år i ledande roller på Lindex, nu senast som chef för Sverige och Storbritannien samt innan det tillförordnad vd och koncernchef. Hon har tidigare haft positioner på Lindex som ekonomidirektör, chef för franchiseverksamheten och landschef för Norge.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.