Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Actionskameratillverkaren Gopros vd Nick Woodman får sin lön sänkt till bara en dollar efter ett svagt 2017. Det framgår av bolagets årsrapport, rapporterar Financial Times.

På grund av det magra utfallet under det gångna året missade han helt bonusen på 1,2 miljoner dollar och tar alltså endast ut en dollar i lön för 2018.

Gopros intäkter blev oförändrade under 2017, men vek rejält under det viktiga fjärde kvartalet när de föll med 38 procent. Som en följd ökade nettoförlusten med 56 procent till 182,9 miljoner dollar för helåret.

Nick Woodman var den mest avlönade vd:n i USA 2014 när Gopro gick till börsen. I samband med listningen tilldelades han aktier värda 285 miljoner dollar. Nick Woodman är grundare till Gopro.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.