Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Gekås, som äger varuhuset i Ullared, har valt att gå skilda vägar med vd Jan Wallberg på grund av olika uppfattningar kring den framtida utvecklingen.

”Gekås styrelse och Jan Wallberg har inte samma syn på hur företaget skall utvecklas och organiseras för framtiden”, heter det i ett pressmeddelande.

Jan Wallberg avgår med omedelbar verkan och ersätts av Gekås tidigare vd Boris Lennerhov som träder in som tillförordnad vd.

”Även om det inte var min plan att hamna i situationen känner jag det som viktigt att hjälpa till med stabilitet, trygghet och fullt tempo på våra pågående och omfattande investeringar fram tills vi hittat en permanent lösning”, säger Boris Lennerhov i en kommentar.

EFN träffade Jan Wallberg i september. Se intervjun här. 

Finwire/EFN

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.