Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Fingerprint Cards utökar nu sin portfölj med ännu en lösning och den här gången i form av ansiktsigenkänning. Det kompletterar alltså företagets befintliga lösningar inom fingeravtrycks- och irisavläsning.

”Genom att kombinera bekvämligheten med ansiktsigenkänning med irisavläsning kommer Fingerprint att erbjuda världens mest säkra beröringsfria lösning”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Den nya lösningen för ansiktsavläsning förväntas integreras i kundprodukter under andra halvåret i år. Initialt utvecklas lösningen för smartphones men kommer framöver även att bli tillgänlig för andra applikationsområden så som bilar och Internet of Things.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.