Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

EU-kommissionen ger grönt ljus för fusionen mellan Tele2 och Com Hem utan några villkor. Affären bedöms inte ge några konkurrensproblem då bolagens aktiviteter och tillgångar till stor del är komplementära, framgår det av ett pressmeddelande.

För några veckor sedan godkändes affären av aktieägarna vid extra bolagsstämmor i de båda bolagen.

Kabeloperatören Com Hem ansöker samtidigt om avnotering av sin aktie från Nasdaq Stockholm, Stockholmsbörsen. Com Hems aktieägare får som fusionsvederlag 37,02 kronor kontant och 1,0374 nya B-aktier i Tele2 för varje utestående aktie i Com Hem vid slutförandet av fusionen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Fusionen förväntas slutföras den 5 november och sista dag för handel i Com Hems aktie på Nasdaq Stockholm beräknas bli den 1 november.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.