Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Sökbolaget Eniro har för utbyteserbjudandena inom bolagets rekapitaliseringsplan erhållit acceptans om 74,12 procent för preferensaktierna och för 88,89 procent av konvertiblerna.

Erbjudandena var villkorade av 95 procents acceptans av ägare av såväl preferensaktier som konvertibler. Det framgår av ett pressmeddelande.

Eniro har för sin del beslutat att fullfölja utbyteserbjudandena med den uppnådda acceptansgraden. Ett sådant fullföljande kräver dock medgivande från bankkonsortiet och garantikonsortiet. Eniro har därför efterfrågat medgivanden och bett om ett skyndsamt besked. Om medgivanden inte kan lämnas återstår för bolaget att ansöka om företagsrekonstruktion, skriver Eniro.

Eniros stam- och preferensaktier handelsstoppades inför börsöppningen igår måndag.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.