Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

The Boring Company som Elon Musk ligger bakom har sålt slut på samtliga sina eldkastare på bara fem dagar.

I söndags gjordes 20 000 eldkastare tillgängliga för förbokning men redan under torsdagen skrev Elon Musk på Twitter att samtliga var slutsålda, rapporterar CNBC.

Eldkastarna kostar 500 dollar styck vilket innebär att den totala försäljningen uppgick till tio miljoner dollar. Detta exkluderar för valet av en brandsläckare på 30 dollar som tillägg.

Beslutet att sälja eldkastare kom efter att The Boring Company förra månaden sålt slut på kepsar Elon Musk har sett eldkastare som nästa roliga grej att sälja samtidigt som han stött på politiskt motstånd. Demokraten Miguel Santiago i Kalifornien har nämligen efterfrågat ett statligt förbud mot försäljning av produkten.

The Boring Company utvecklar nya kostnadseffektiva sätt att bygga tunnlar och transportlösningar.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.