Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

EFN startar ett samarbete med aktieprofilen Nicklas Andersson, @investeraren. Samarbetet innebär att EFN tar över sändningen av Uppesittarkväll, ett program för aktie- och sparintresserade.

Lättsamt, seriöst och inspirerande om sparande och aktier – så kan Uppesittarkväll sammanfattas. Konceptet startades 2016 efter en idé av Nicklas Andersson.

– Uppesittarkväll passar perfekt in i vår mix av program. Det vänder sig till personer som har ambitionen att förbättra sin ekonomi genom sparande. Nicklas med gäster bjuder på massor av viktig kunskap på ett oerhört inspirerande sätt, säger Anna Fagerström, ansvarig utgivare på EFN.

Uppesittarkväll har blivit en uppskattad tradition dagen före löning och har skapat ett stort engagemang i sparsverige.
– Min ambition har alltid varit att motivera och inspirera kring sparande och EFN har just möjliggjort att ta hela produktionen till nästnästa nivå, något som verkligen gläder mig, säger Nicklas Andersson.

Uppesittarkväll kommer att, som tidigare, sändas en gång i månaden, två timmar under kvällen före löning. Premiärsändning i EFN:s studio på Blasieholmen i Stockholm blir den 22 februari.

EFN

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.