Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Hemfixarkedjan Clas Ohlsons försäljning i juli steg med 7 procent på årsbasis till 658 miljoner kronor (616). I lokala valutor ökade försäljningen med 3 procent jämfört med föregående år, enligt ett pressmeddelande.

Försäljningen online i juli ökar med 32 procent till 19 miljoner kronor (15).

Jämfört med juli månad föregående år har butiksbeståndet utökats netto med 14 butiker. Vid periodens utgång uppgick det totala antalet butiker till 232.

Den totala försäljningen för de första tre månaderna av räkenskapsåret 2018/19 (maj till juli 2018) ökar med 10 procent till 1 958 miljoner kronor (1 783). I lokala valutor ökar försäljningen med 6 procent. Försäljningen i jämförbara enheter och lokal valuta ökar med 3 procent. Försäljningen online för perioden ökar med 60 procent till 93 miljoner kronor (58).

Delårsrapporten för första kvartalet 2018/19 offentliggörs den 5 september.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.