Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Serieentreprenören Richard Branson har lagt samtalen med den saudiska regeringen på is. Bakgrundet är osäkerheten vad som hände journalisten Jamal Khashoggi. Det rapporterar The Guardian.

Parterna diskuterade en investering i hans rymdturismföretag Virgin Galactic samt två stora turistanläggningsprojekt längs med Röda havet.

Branson uppger i en kommentar till tidningen att han hade stora förhoppningar på kronprins Mohammed bin Salman och hans regering. Om det visar sig att uppgifterna stämmer att Saudiarabien varit inblandad i ett mord på Khashoggi så kommer det enligt Branson att förändra möjligheterna för västliga företag att göra affärer med den saudiska regeringen.

Den turkiska regeringen uppger att man har filmer och ljudfiler som bevisar att journalisten Jamal Khashoggi mördades på Saudiarabiens konsulat förra veckan, enligt källor till Washington Post.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.