Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Amazon är under attack från Ebay som har fått information om att e-handelsjätten försöker locka över deras säljare via det interna meddelandesystemet.

Ebay har enligt uppgift informerats om detta av en säljare som fått ett meddelande från Amazon.

En person med insyn uppgav till Wall Street Journal att cirka 50-talet säljare på Amazon har skickat över 1 000 sådana meddelanden till Ebays säljare via dess meddelandetjänst.

Efter att Ebay utrett det hela valde man att skicka ett brev till Amazon där man uppmanar företaget att upphöra med detta eftersom det utgör ett brott mot Kaliforniens lag kring databrott. WSJ har fått ta del av brevet.

Ebay har bekräftat uppgifterna och sagt att man kommer att vidta nödvändiga åtgärder för att skydda sig själva om inte Amazon slutar med sin ”olagliga aktivitet”.

En talesperson för Amazon sade att man håller på att utreda anklagelserna.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.