Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Kinesiska e-handelsundret Alibabas grundare Jack Ma menar att det är svårt att nå målet om att skapa en miljon amerikanska jobb givet den nuvarande handelskonflikten. Det säger han i en intervju med statliga kinesiska nyhetsbyrån Nya Kina.

Ma uppger att utfästelsen grundade sig på ett fortsatt vänligt samarbete mellan världens två största ekonomier och att handeln mellan parterna fortsatte att växa.

Miljardären pekar också på att det finns mycket bra affärsmöjligheter i världen utanför USA och nämner då Europa, Sydamerika, Ryssland och Afrika. Han uppger också Kina går i rätt riktning när det gäller exempelvis reformer och företagsklimat.

Nyligen meddelade Alibaba-grundaren att han trappar ned sitt engagemang.

Finwire

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.