”Det ser bra ut”

Gruvbolaget Northland Resources är på väg att räddas. Bland annat av att ett konsortium bestående av konkurrenten LKAB och tre till pumpar in nya pengar. Även om bolaget får denna del av lösningen klar så återstår det en del enligt vd Karl-Axel Waplan.

”På tisdag nästa vecka måste vi få en bekräftelse från gamla obligationsinnehavare att de är okej med lösningen att deras gamla obligationer görs om till en konvertibel”, säger Karl-Axel Waplan, som ändå ser ljust på framtiden för bolaget.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 -0.2%
NASDAQ-100 -3.3%
NASDAQ Composite -3%

Vinnare & förlorare

Getinge 1.8%
Swedish Match 1.6%
Indutrade 1.6%
THQ Nordic -4.8%
Lundin Petroleum -5%
ÅF -5.3%
Uppdaterad mån 14:11
Fördröjning 15 min