Tips inför fritidshusköpet

Nu drar säsongen för fritidshusköp igång. Och det finns många hus till salu, till exempel i Stockholmsområdet har utbudet ökat med 50 procent  jämfört med förra året. Eva Lövgren Frisk, jurist, tipsar om saker du bör kolla upp innan du slår till. Studio 12 har även träffat Kurt Pettersson från Svensk Fastighetsförmedling.

Det här inslaget ingick i Studio 12 tisdagen den 10 april.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 0.2%
NASDAQ-100 0.9%
NASDAQ Composite 0.6%

Vinnare & förlorare

Swedish Match 2.3%
Intrum Justitia 1.4%
Ericsson 1.3%
ICA Gruppen -0.8%
Oriflame -0.8%
Kindred Group -1.6%
Uppdaterad tor 09:44
Fördröjning 15 min
  • Få full koll på fonder7:29

    Få full koll på fonder

    Det finns över 3 000 fonder för svenska småsparare att välja på. Vilka är bättre än andra och vad kännetecknar en bra fond? Albin Kjellberg tar hjälp av sparekonomen Gustav Sjöholm för att reda ut det.