Fokus: Tidningsbranschen

Intresset för nischade tidningar har ökat. Förra året startades det 125 nya tidskrifter i Sverige. Hur har branschen påverkats av läsplattor? Vad är receptet för att lyckas? Vilken typ av magasin kommer att växa i framtiden? Kerstin Neld, vd Sveriges tidskrifter, kommenterar. Studio 12 har även träffat Mats Genberg, chefredaktör för Galoppmagasinet.

Det här inslaget ingick i Studio 12 fredagen den 13 april.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 0.2%
NASDAQ-100 0.9%
NASDAQ Composite 0.6%

Vinnare & förlorare

Swedish Match 2.3%
Intrum Justitia 1.4%
Ericsson 1.3%
ICA Gruppen -0.8%
Oriflame -0.8%
Kindred Group -1.6%
Uppdaterad tor 09:26
Fördröjning 15 min
  • Få full koll på fonder7:29

    Få full koll på fonder

    Det finns över 3 000 fonder för svenska småsparare att välja på. Vilka är bättre än andra och vad kännetecknar en bra fond? Albin Kjellberg tar hjälp av sparekonomen Gustav Sjöholm för att reda ut det.