Sillen är viktig på påskbordet

Snart är en av årets stora mathögtider här: påsken. Sill är, efter ägg, den näst viktigaste maträtten under påskhelgen enligt en undersökning gjord av Svensk Handel. Hur viktig är påsk- och de andra storhelgerna för sillproducenterna? Lars-Tore Axelsson från Klädesholmens-sill berättar.

Det här inslaget ingick i Studio 12 fredagen den 30 mars.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 2.1%
NASDAQ-100 0.4%
NASDAQ Composite 0.2%

Vinnare & förlorare

Ahlsell 29.5%
Husqvarna 5.4%
Sweco 4.4%
ICA Gruppen -1.3%
Lifco -1.6%
Elekta -2.1%
Uppdaterad tis 17:35
Fördröjning 15 min