Sillen är viktig på påskbordet

Snart är en av årets stora mathögtider här: påsken. Sill är, efter ägg, den näst viktigaste maträtten under påskhelgen enligt en undersökning gjord av Svensk Handel. Hur viktig är påsk- och de andra storhelgerna för sillproducenterna? Lars-Tore Axelsson från Klädesholmens-sill berättar.

Det här inslaget ingick i Studio 12 fredagen den 30 mars.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 -0.4%
NASDAQ-100 2.9%
NASDAQ Composite 2.9%

Vinnare & förlorare

Oriflame 5.9%
Hansa Medical 5.8%
Atlas Copco 2.7%
SCA -1.7%
Billerudkorsnäs -2.5%
NCC -3.9%
Uppdaterad ons 12:08
Fördröjning 15 min