Sillen är viktig på påskbordet

Snart är en av årets stora mathögtider här: påsken. Sill är, efter ägg, den näst viktigaste maträtten under påskhelgen enligt en undersökning gjord av Svensk Handel. Hur viktig är påsk- och de andra storhelgerna för sillproducenterna? Lars-Tore Axelsson från Klädesholmens-sill berättar.

Det här inslaget ingick i Studio 12 fredagen den 30 mars.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 -0.1%
NASDAQ-100 0%
NASDAQ Composite 0.1%

Vinnare & förlorare

ÅF 3.4%
Paradox Interactive 3.4%
Nordea 2.1%
Lundbergs -2.2%
JM -2.5%
Evolution Gaming Group -2.7%
Uppdaterad tis 17:35
Fördröjning 15 min