Ny oro på marknaderna

Igår sjönk börserna både i Asien, USA och Europa. Orsaken tros vara ny oro kring Greklands avtal om nedskrivning av låneskulder.  Henrik Degrér, allokeringsstrateg, kommenterar läget och vilka konsekvenser det kan få. Dessutom: hur kan Europeiska Centralbankens räddningslån till europeiska banker påverka oss som privatpersoner?

Det här inslaget ingick i Studio 12 onsdagen den 7 mars.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 0.2%
NASDAQ-100 0.9%
NASDAQ Composite 0.6%

Vinnare & förlorare

Swedish Match 2.3%
Intrum Justitia 1.6%
Lundin Petroleum 1.1%
Lundbergs -0.8%
ICA Gruppen -0.9%
Kindred Group -1%
Uppdaterad tor 09:44
Fördröjning 15 min
  • Få full koll på fonder7:29

    Få full koll på fonder

    Det finns över 3 000 fonder för svenska småsparare att välja på. Vilka är bättre än andra och vad kännetecknar en bra fond? Albin Kjellberg tar hjälp av sparekonomen Gustav Sjöholm för att reda ut det.